PER OPET PO STAROM: "Zašto da se ubijam igrajući ko ludak, kad i bez toga lepo zaradim"

Novosti online

18. 03. 2021. u 13:48 >> 13:52

KONTROVERZNI francuski teniser Benoa Per još jednom je šokirao javnost, ovog puta izjavom da više voli da ispadne u prvom kolu nego da se muči do kraja turnira za nešto malo više novca.

ПЕР ОПЕТ ПО СТАРОМ: Зашто да се убијам играјући ко лудак, кад и без тога лепо зарадим

EPA/EFE

Time je ponovo pokrenuo sumnje da namešta mečeve, i da se ne trudi mnogo da to sakrije. Često je u karijeri znao d izgubi mečeve od mnogo lošije rangirnih igrača nakon što ih deklasira u prvom setu.

Sa turnira u Akapulku ispao je od Cicipasa, Grk ga je počistio za sat igre 6:3, 56:1, a Per je posle meč rekao:

- Bolje da ispadnem u prvom kolu. Mogu brzo da napustim balon i da uživam par dana pre Majamija. Tenis mi nije prioritet u ovom trenutku.

On je istakao da na turnire dolazi zbog zarade, ali da nije neophodno da osvoji neki turnir iz serije 250 jer su nagrade na njima ionako male.

- Dođem na turnir, zaradim nešto novca i idem na drugi. Odradim svoj posao. Ako pobedite na turniru iz serije 250, možete dobiti samo 30 hiljada dolara. Kad ispadnem u prvom kolu, uzmem desetak hiljada i direktno gubim. Zašto se ubijati kao ludak za nešto više novca - zapitao se Per.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!