VAKCINA UNELA RAZDOR: Podela u ženskom tenisu

Novosti online

31. 03. 2021. u 20:11

RAT između proponenata i oponenata vakcinacije preneo se sa interneta i u teniski cirkus, tačnije među najbolje igračice sa VTA liste.

ВАКЦИНА УНЕЛА РАЗДОР: Подела у женском тенису

FOTO: printskrin/Instagram/Mari Osaka

Akciju Ženske teniske asocijacije da se svim igračicama na Turu omogući vakcinacija kojim god cepivom žele, podržale su trenutno dve vodeće teniserke sveta Naomi Osaka i Ešli Barti, a njima su se suprotstavile Elina Svitolina i Arina Sabalenka.

- Trenutno baš i ne verujem vakcini. Teško je reći, ali za sada je ne želim. Ako baš budem morala vakcinisaću se – ja živim od putovanja. Mislim da za sada nije bilo dovoljno vremena da se napravi dobra vakcina – kaže Sabalenka.

U muškom delu teniskog sveta manje je sukoba, ali i je nekoliko tenisera podržalo Svitolinu i Sabalenku. Tako je dijego Švarcman rekao da neće proimiti nijednu vakcinu jer "to nije u tradiciji njegove porodice".

S ruge strane, Andrej Rubljov odbija vakcinu iz protesta što cepljenje ne onosi nikakvu beneficiju.

- Kako stvari sada stoje, vakcina vam ne daje nikakav benefit po pitanju učešća na turnirima, i dalje morate da budete u ’mehuru’. Ako biste mene pitali da li bih se vakcinisao da imam pravo izbora, moj odgovor bi bio – ne – istakao je osmi teniser na ATP listi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)