GLASANJE POSLE RASPRAVE: Četvrti dan maratonske sednice Skupštine grada Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

27. 05. 2024. u 13:31

MADA su odbornici Skupštine grada Kraljeva radili i za vikend, na redovnoj sednici lokalnog parlamenta rasprava je dogurala tek do polovine obimnog dnevnog reda sa više od 50 tačaka.

ГЛАСАЊЕ ПОСЛЕ РАСПРАВЕ: Четврти дан маратонске седнице Скупштине града Краљева

G.Šljivić

Uz žučne diskusije odbornika vladajuće koalicije i opozicije, brojne replike i reklamiranja povrede poslovnika, do sada se raspravljalo o završnom računu gradskog budžeta i finansijskim izveštajima o radu ovdašnjih javnih preduzeća i ustanova, dok najviše intersovanja ovdašnje javnosti izaziva oglas o izdavanju pod zakup osam objekata Apotekarske ustanove (AU).

Odbornici bi, podsećamo, trebalo da se izjasne o predlogu Gradskog veća da se na period od deset godina izadaju objekti u vlasništvu lokalne samouprave, a čiji je korisnik AU, i to u dva u Kraljevu, kao i u naselju Ribnica, Vrnjačkoj Banji, Podunavcima, Raški, Stublu i varošici Ušće u Ibarskoj klisuri.

G.Šljivić

 

O ovoj tački, kao i svim ostalima, odbornici će glasanjem biti u prilici da se izjasne tek pošto bude okončana rasprava o celokupnom dnevnom redu sednice, a sudeći po dosadašnjem toku, neizvesno je kada će to biti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)