DONIRANJE KRVI U EKONOMSKOJ ŠKOLI: Poziv humanistima u Paraćinu

Z. R.

22. 10. 2024. u 18:14

DRUGA oktobarska akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Paraćinu biće održana u četvrtak, 24. oktobra u prostorijama Ekonomsko-trgovinske škole.

ДОНИРАЊЕ КРВИ У ЕКОНОМСКОЈ ШКОЛИ: Позив хуманистима у Параћину

Foto: Z. Rašić

Akcenat je na punoletnim učenicima četiri paraćinske srednje škole, pa će u cilju promocije humanog čina darivanja dragocene životne tečnosti aktivisti Crvenog krsta u tom gradu sutra obilaziti maturante i deliće im edukativni materijal.

Osim učenika i njihovih profesora, dobrodošli su i svi zdravi Paraćinci starosti do 65 godina, ističu u Crvenom krstu, uz najavu da će ih nakon akcije sačekati besplatni obrok koji će im, od srca, pripremiti učenici Ekonomske škole sa smera kuvar-konobar.

Akcija će trajati od 9 do 15 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole