SILVIJU BALAĆE: Fudbal svetinja u Krajovi

Ž. U.

20. 10. 2024. u 09:00

* Bivši fudbaler Politehnike (Rumunija)

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ:  Фудбал светиња у Крајови

Ilustracija

NEDELjA

UNIVER. KRAJOVA – BOTOŠANI 1

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

DINAMO – FKSB 2

Poli Jaši – Slobecija 1

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Rapid – Farul 2

Krajova je fudbalski grad, a jedinog prvoligaša, Univerzitateu, gradska uprava pazi i neguje, finansijski pomaže kada je najteže. Skockan je dobar tim, možda čak i šampionski. Uveren sam da će lako dobiti Botošani, jedinica je fiks kola.

U prestonici se zna ko je ko. Ma koliko Dinamo pokušavao da izbegne poraz u gradskom derbiju, mislim da će to biti teško, po meni i nemoguće protiv aktuelnog prvaka, FKSB.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SVI SU ME NAPUSTILI! Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

"SVI SU ME NAPUSTILI!" Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je nedavno da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim... desio se veliki preokret. Tim povodom, KSS danas održava vanrednu konferenciju za štampu, koju možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

20. 10. 2024. u 11:59 >> 12:50

PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona