ŠAMPIONA ČEKA PAKAO U RAŠKOJ: "Crveno-beli" nakon Monaka gostuju lideru koji je u top formi

N.P.

11. 09. 2022. u 09:37

FUDBALERI Crvene zvezde danas od 17 časova gostuju Novom Pazaru na “Džaiz koin areni” u okviru 11. kola Superlige Srbije.

ШАМПИОНА ЧЕКА ПАКАО У РАШКОЈ: Црвено-бели након Монака гостују лидеру који је у топ форми

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Miloša Milojevića nakon nesrećnog poraza od Monaka pred svojim navijačima (1:0), u prvom kolu grupne faze Lige Evrope okreću se domaćem šampionatu. Fudbaleri Crvene zvezde se trenutno nalaze na drugoj poziciji sa 20 osvojenih bodova u prvenstvu i dve utakmice manje u odnosu na ostale ekipe.

Da "crveno-beli" gaje napadački fudbal svedoči gol razlika 27:4, a od početka Superlige Srbije gosti su naročito bili golgeterski raspoloženi na stadionu "Rajko Mitić". Redom je tim iz Ljutice Bogdana savladavao niški Radnički (4:0), Kolubaru (5:0), Radnik (6:0), Voždovac (4:0) i Javor (4:1). Na poslednjoj utakmici u prvenstvu aktuelni šampion  je remizirao protiv ekipe TSC (1:1) na domaćem terenu. Gostovanje u Novom Pazaru biće treće u ovoj sezoni za tim Miloša Milojevića.


Novi Pazar se nalazi u odličnoj formi, zabeležio je sedam uzastopnih pobeda. Trenutno su izabranici Vladimira Gađinovića lideri na tabeli sa 21 osvojenim bodom, ali i dve utakmice više u odnosu na "crveno-bele". Uz sedam trijumfa domaćin je doživeo i tri poraza sa gol razlikom 16:9. "Plavi" su započeli seriju pobeda od susreta sa Partizanom, a posle su savladavali TSC, Radnički Niš, Napredak, Mladost GAT i Spartak. Na poslednjoj utakmici odigranoj u domaćem šampionatu Pazarci su dobili Radnički 1923 sa 3:1, a golove za tim trenera Gađinovića su postigli Nikola Bogdanovski, Slobodan Stanojlović i Sead Islamović.


Protiv Novog Pazara aktuelni šampion je do sada odigrao 18 utakmica i zabeležio 16 pobeda uz remi i poraz. Poslednji duel između Crvene zvezde i Novog Pazara odigran je u maju ove godine u okviru polufinala Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić". Domaćin je odneo ubedljivu pobedu sa 8:0, a u listu strelaca upisali su se dvostruki strelac Nikola Stanković, El Fardu Ben, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Mirko Ivanić i Petar Stanić.

Novi Pazar je u fantastičnoj formi, što rezultati u poslednje vreme i pokazuju. Međutim aktuelni šampion i pored paklene atmosfere na "Džaizkoin areni" je apsolutni favorit u današnjem spektaklu u Raškoj koji će se igrati bez prisustva publike. Očekujemo prekid neverovatne serije trenutnog lidera i trijumf Crvene zvezde. Dvojka je mala tako da predlažemo da je pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,53)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid