ARGENTINAC RADI SJAJNO U ATINI: "Žuto-crni" favoriti protiv redovne mušterije

N.P.

21. 12. 2022. u 08:43

FUDBALERI Lamije gostuju AEK-u u okviru 14. kola grčke Super lige.

АРГЕНТИНАЦ РАДИ СЈАЈНО У АТИНИ: Жутo-црни фаворити против редовне муштерије

Profimedia

Izabranici bivšeg argentinskog reprezentativca Matijasa Almeide su u sjajnoj formi, neporaženi su na prethodnih devet utakmica u prvenstvu. Ekipa AEK-a je ostvarila sedam pobeda i dva remija. Poslednji u prošlom kolu na gostovanju aktuelnom šampionu Olimpijakosu na "Karaiskakiju" 0:0. "Žuto-crni" su trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 29 bodova, osam manje od lidera i gradskog rivala Panatinaikosa.

Fudbaleri Lamije ulaze u susret nakon dva uzastopna poraza u šampionatu od Arisa 5:0, i Panetolikosa 3:1. Četa Savasa Pantelidisa posle 13 odigranih kola se nalazi na 11. mestu Super lige uz devet sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 6:20.

Gosti su redovna mušterija timu iz Atine pošto su izgubili svaki od poslednjih šest međusobnih duela između dva kluba, a da nisu postigli gol! "Žuto-crni" su apsolutni favoriti u današnjem okršaju pred svojim navijačima i predlažemo da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi