SRPSKA ČETA JURI NOVA TRI BODA NAKON PODVIGA U MILANU: Specija ne zna za poraz nakon pauze

V.M.

15. 01. 2023. u 12:33 >> 12:33

TORINO ima samo jedan poraz na prethodnih osam utakmica u svim takmičenjima.

СРПСКА ЧЕТА ЈУРИ НОВА ТРИ БОДА НАКОН ПОДВИГА У МИЛАНУ: Специја не зна за пораз након паузе

FOTO: EPA

Izabranici Ivana Jurića igraju veoma dobro i nakon pobede protiv Milana u Kupu Italije nadaju se da mogu da dođu do tri boda pred svojim navijačima. Specija je takođe u dobrom ritmu i neporažena je na prethodna četiri susreta u Seriji A.

Torino je trenutno deseti na tabeli sa 23 osvojena boda. U prethodna četiri kola ima pobedu protiv Sampdorije i tri remija sa Romom, Veronom i Salernitanom. Zanimljivo je da je svaki od ta tri meča završen rezultatom 1:1. Preko nedelje ''bikovi'' su u osmini finala Kupa Italije savladali Milan na sred ''San Sira'' sa 0:1. Gol odluke postigao je Adopo u 114. minutu. Domaćin je na svom terenu ove sezone pokupio 12 poena na osam utakmica. Očekuju se novi nastupi srpskih reprezentativaca Lukića, Radonjića i Milinkovića-Savića koji su standardni u startnoj postavi nakon pauze.

Specija je trenutno prvi tim iznad zone ispadanja sa 15 osvojenih bodova, igra dobro u poslednje vreme i neporažena je u nastavku Serije A. Na poslednja četiri ligaška susreta ostvarila je pobedu i tri remija. Savladala je Veronu, a odigrala je nerešeno sa Udinezeom, Atalantom i Lećeom. ''Orlovi'' su ubedljivo najgori gosti u ligi. Na osam utakmica van svog stadiona osvojili su samo tri boda, imaju sedam poraza i trijumf.

Ova dva tima su se susrela četiri puta u svojoj istoriji, na tim utakmicama su viđene dve pobede Specije uz po remi i trijumf Torina.

Domaćin će na ovom meču biti bez Ola Ine, Ilkana i Pelegrija, dok je pod znakom pitanja Valentin Lazaro.

Gost nema većih problema u sastavu, jedini koji izostaje je golman Zut.

Oba tima su u dobrom ritmu, ali verujemo da je Torino kvalitetnija ekipa i da će nošen pobedom protiv Milana doći do nova tri boda pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom