"ŽELEZNIČARI" DRŽE PRAVAC: Mutu ne zna za poraz nakon pauze

N.P.

04. 02. 2023. u 13:10

KLUB iz Bukurešta sastaje se sa ekipom Voluntarija u okviru 24. kola rumunske Super lige.

ЖЕЛЕЗНИЧАРИ ДРЖЕ ПРАВАЦ: Муту не зна за пораз након паузе

Profimedia

Domaćin nakon pauze ne zna za poraz. Na prethodne dve utakmice u prvenstvu popularni "železničari" su savladali Šepši na svom terenu 3:0, i odigrali remi bez golova na gostovanju Univerzitatei Kluž. Puleni bivšeg rumunskog reprezentativca Adriana Mutua se nalaze na trećem mestu na tabeli sa 42 boda.

Fudbaleri Voluntarija su jako loše startovali u prolećnom delu sezone. "Nebeskoplavi" su doživeli dva uzastopna poraza. Poslednji u prošlom kolu od lidera i aktuelnog šampiona Kluža minimalnim rezultatom. Gosti trenutno zauzimaju 11.poziciju rumunske Super lige uz 26 sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 20:23.

Klub iz Bukurešta je bio bolji od Voluntarija u minulom međusobnom duelu 1:0. "Železničari" žele da iskoriste bolju formu od večerašnjeg rivala, tako da očekujemo da osvoje sva tri boda pred svojim navijačima u prestonici Rumunije.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid