RONALDO PROTIV "VITEZOVA PUSTINJE": Al Adal nema pobedu protiv današnjeg rivala

O. M.

04. 04. 2023. u 12:15

AL NASR Kristijana Ronalda gostuje Al Adalu u 22. rundi najjače lige Saudijske Arabije.

РОНАЛДО ПРОТИВ ВИТЕЗОВА ПУСТИЊЕ: Ал Адал нема победу против данашњег ривала

FOTO: Tanjug/AP

Al Nasr je drugi na tabeli sa 49 bodova, jednim manje od Itihada koji mu je naneo jedini dva poraza u ligi, drugi sa minimalnih 1:0 pre nešto manje od mesec dana. Posle tog poraza malo je nedostajalo da usledi novi šok, u vidu poraza od Abhe koja je vodila sa 1:0 do 78. minuta, ali tada su Kristijano Ronaldo i Taliska, dva najbolja strelca tima, doneli preokret. Ronaldo je tim golom prekinuo 300 minuta dug post kad su golovi za Al Nasr u pitanju.

Al Adal je pretposlednji, 15. u ligi iz koje ispadaju tri tima, sa 17 bodova, pet manje od Al Vehde koja je prva u zoni spasa na 13. mestu. Adal je u prošlom kolu osvojio bod na gostovanju Feihi, a pre toga je poražen na svom terenu od Al Raeda, čime je prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza.

Al Adal nikad nije osvojio ni bod protiv Al Nasra, a biće ovo prvi put da Kristijano Ronaldo gostuje "vitezovima pustinje".

NAŠ PREDLOG: 2-2&3+ (kvota 2,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?