''GRANATIN'' NAJDUŽI NIZ U ISTORIJI JE ZAVRŠEN: "Boginja provincije" nastavlja trku za Evropu

O. M.

13. 05. 2023. u 11:55

SALERNITANA i Atalanta sastaju se u 35. kolu italijanske Serije A.

ГРАНАТИН НАЈДУЖИ НИЗ У ИСТОРИЈИ ЈЕ ЗАВРШЕН: Богиња провинције наставља трку за Европу

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim je trenutno 15. na tabeli sa 35 bodova i nedostaje mu pet da matematički obezbedi opstanak, dok su gosti šesti sa 58 bodova, pet manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona i tri od mesta koje vodi u Ligu Evrope, mada bi se i šesti tamo našli ako Inter osvoji Kup Italije u finalu protiv Fjorentine.

Salernitanin najduži niz u klupskoj istoriji od deset utakmica bez poraza, od kojih je čak osam bilo nerešenih, u Seriji A prekinut je porazom od Empolija od 2:1 u ponedeljak.

Relativno velika bodovna prednost u odnosu na ekipe koje su u zoni ispadanja može da bude "optička varka" jer ekipu Paula Souse očekuje težak raspored do kraja prvenstva. Posle Atalante dočekuje Romu i Udineze a gostuje Kremonezeu koji se bori za opstanak.

U prvom delu sezone Atalanta je pobedila čak 8:2, a Salernitana nema trijumf nad "boginjom provincije" u poslednjih deset međusobnih susreta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VANREDNO OBRAĆANJE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem LJajić sa saigračima: Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana (VIDEO)

VANREDNO OBRAĆANjE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem Ljajić sa saigračima: "Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana" (VIDEO)

Burno je u fudbalskom klubu Novi Pazar, koji je pred prvenstveni meč sa Partizanom saznao da će ga igrati na svom stadionu bez prisustva publike, što je veoma razljutilo pristalice pomenutog kluba. A posle navijačke reakcije, svi fudbaleri novopazarskog superligaša izašli su pred medije, a u njihovo ime obratio se kapiten, Adem Ljajić.

20. 10. 2024. u 15:49

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 18:01

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)