"TREŠNJICE" NASTAVLJAJU SERIJU: Fulam se muči u gostima

O. M.

26. 12. 2023. u 11:40

BORNMUT dočekuje Fulam u 19. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na "Vitaliti stadionu" od 16 časova.

ТРЕШЊИЦЕ НАСТАВЉАЈУ СЕРИЈУ: Фулам се мучи у гостима

Foto: EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

"Trešnjice" su u fantastičnoj formi, bez poraza na šest poslednjih utakmica. Nisu izgubili otkada ih je početkom novembra Mančester siti deklasirao sa 6:1. U tom periodu ispustili su samo dva boda, odigravši nerešeno sa Aston vilom gde su gol primili u 90. minutu.

Imaju 22 boda iz 17 utakmica i tek treba da se odigra prekinuti meč sa Lutonom. Postigli su najmanje jedan gol u devet uzastopnih utakmica, a dva ili više golova u poslednjih šest.

Na svom terenu, Bornmut je neporažen u tri utakmice, ima dve pobede i jedan remi.

Fulam nije u sjajnoj formi u ligi. Pretrpeli su dva uzastopna poraza, od Njukasla i Barnlija i nisu uspeli da postignu gol u tim utakmicama. Posle dve vezane pobede sa po 5:0, vratili su se porazima.

Fulam je tim koji se naročito muči u gostima. Dobili su samo jednu utakmicu i to početkom avgusta protiv Evertona. Skoro pet meseci su bez pobede na strani.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,15)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S