''LUTALICE'' PREKINULE POST: Sada bi da uđu u seriju pozitivnih rezultata

V.M.

26. 12. 2023. u 12:05

U 24. kolu Lige jedan, Linkoln će ugostiti Bolton koji može do mesta koje direktno vodi u Čempionšip (16:00).

ЛУТАЛИЦЕ ПРЕКИНУЛЕ ПОСТ: Сада би да уђу у серију позитивних резултата

Foto: Profimedia

Nakon solidnog otvaranja sezone, domaćin je zapao u mini krizu i osvojio je šest bodova na poslednjih pet utakmica. Jedini poraz u tom periodu doživeo je proteklog kola od Derbija (1:3), ali je pre toga ostvario samo jednu pobedu i odigrao čak tri remija.

Linkoln je trenutno deveti na tabeli i nalazi se u grupi timova koji se nalaze nadomak plej-ofa, ali imaju osam bodova manje od šestoplasiranog Stivenejdža i moraju da podignu nivo igre kako bi se približili vrhu tabele.

U njemu se nalazi Bolton koji zauzima treću poziciju, ali danas ima priliku da trijumfom preuzme drugo mesto koje garantuje direktan plasman u Čempionšip, što je cilj gostiju ove sezone.

Nakon nešto slabijih rezultata početkom decembra, ''lutalice'' su prekinule niz od tri utakmica savladavši Lejton Orijent sa 3:2 i sada se nadaju da mogu uhvatili zalet i upisati nekoliko dobrih rezultata.

Kako bi to učinili osloniće se na svoj siloviti napad koji je među najboljima u Ligi 1, naime Bolton je postigao 41 pogodak do sada i jedino je drugoplasirani Piterboro više puta tresao mrežu od njega (43).

Linkoln je tvrd orah pred svojim navijačima, izgubio je samo dve od deset utakmica na ''LNER stadionu'' i zbog toga tipujemo opreznu duplu šansu na goste uz golove.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)