ŠAMPION JE AUTORITATIVNO ZAPOČEO ODBRANU TITULE: Nova pobeda mu otvara vrata osmine finala

V.M.

17. 01. 2024. u 09:29

DOMAĆIN i ujedno branilac titule na Azijskom kupu Katar će u okviru drugog kola grupe ''A'' dočekati Tadžikistan (15.30).

ШАМПИОН ЈЕ АУТОРИТАТИВНО ЗАПОЧЕО ОДБРАНУ ТИТУЛЕ: Нова победа му отвара врата осмине финала

FOTO: Tanjug/AP

Katar je u dominantnom stilu započeo odbranu titule savladavši Liban sa 3:0, dva puta se u listu strelaca upisao Afif, dok je pored njega mrežu tresao najbolji strelac u istoriji reprezentacije Almoez Ali.

Izabranici Tintina Martineza su takođe domaćini na ovom Azijskom kupu i publika će im predstavljati veliku pomoć tokom čitavog turnira, kao što je bio slučaj u prvom kolu.

Trenutno su prvi na tabeli grupe ''A'', a novim trijumfom bi se plasirali u osminu finala.

Rival će im biti Tadžikistan koji je takmičenje otvorio remijem sa Kinom u kojem nije bilo pogodaka. 

Kako pored dva prvoplasirana u svakoj grupi dalje idu i četiri najbolje trećeplasirane ekipe, Džalilov i družina imaju lepu priliku da se plasiraju u narednu fazu.

Ipak, očekujemo da će borbu za osminu finala voditi sa Libanom u poslednjem kolu jer verujemo da je Katar dosta bolja reprezentacija i mislimo da će to pokazati na terenu.

NAŠ TIP: Tadžikistan - Katar 2 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)