"LAVOVI" NE DAJU PRVO MESTO: Kasa pija bolje igra u gostima nego na svom terenu

O. M.

29. 01. 2024. u 12:34

SPORTING iz Lisabona dočekuje Kasa piju u 19. kolu portuglaske Primejra lige. Utakmica se igra na stadion "Žoze Alvelade" od 21 čas i 45 minuta.

ЛАВОВИ НЕ ДАЈУ ПРВО МЕСТО: Каса пија боље игра у гостима него на свом терену

Profimedia

"Lavovi" su lideri na tabeli sa 46 bodova, jednim više od šampiona Benfike i dva više od Porta.

Njihov učinak na stadionu "Žoze Alvelade" ove sezone je besprekoran sa devet pobeda iz isto toliko utakmica i gol-razlikom 24:7.

U gostima su nešto lošiji sa dva poraza, od kojih su ovaj drugi doživeli pre više od mesec dana od vitorije gimaraeš koja igra celu sezonu u neverovatnoj formi. prošle nedelje Sportuing je izgubio i u polufinalu liga kupa od Brage na neutralnom terenu u Leiriji. Braga je kasnije u finalu savladala i Estoril i okitila se titulom osvajača liga kupa.

Ipk, "lavovi" su u seriji od deset pobeda na svom terenu u svim takmičenjnjima. Jedini poraz u sezoni su doživeli od Atalante u Ligi Evrope, a poslednji put kada u prvenstvu nisu pobedili na svom tereu, bilo je to u aprilu prošle godine kada su odigrali 2:2 sa Benfikom.

Da sve utakmice igraju u gostima, Kaza pija bi se danas borila za Evropu, ovako će verovatno do kraja prvenstva strepiti za opstanak. U gostima su osvojili 14 bodova, a kod kuće samo pet.

Ali najveći problem "gusaka" je efikasnost. Ova ekipa je postigla samo 19 golova, jedan više od Vizele i Šavesa, ekipa koje su u zoni ispadanja, dok je recimo Estoril, koji je dve pozicije ispod Kaza pije na tabeli, postigao čak 32 gola.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)