"CRNO-BELI" NE LIČE NA SEBE: Derbi zatvara kolo u Drugoj ligi Francuske

O. M.

26. 02. 2024. u 13:15

POSLEDNjA utakmica 26. kola u Drugoj ligi Francuske igra se u ponedeljak kada Kan dočekuje ekipu Anžea.

ЦРНО-БЕЛИ НЕ ЛИЧЕ НА СЕБЕ: Дерби затвара коло у Другој лиги Француске

Foto Profimedia

Kaen već neko vreme igra sa promenljivim uspehom u Drugoj ligi Francuske. U poslednjih pet mečeva imaju dve pobede, isto toliko poraza i jedan remi, zbog čega su pali na sedmo mesto.

U prošlom kolu su izgubili od Gengama u gostima sa 1:0. Fudbaleri Kaena su 65 odsto vremena držali loptu u posedu, ali to nisu pretvorili u veći broj napada na gol. Obe ekipe su zajedno uputile samo četiri udarca ka golu. Sve je rezultatski bilo rešeno već u četvrtom minutu kada je Donatijen Gomis doveo domaćina u vođstvo.

Anže je pao na drugo mesto posle perioda od pet mečeva u kojima su imali samo jednu pobedu, tri poraza i jedan remi. Sada zaostaju četiri boda za Okserom.

U poslednjem meču su dočekali ekipu Sent Etjena i izgubili sa 3:0. "Crno-beli" nisu ličili na sebe jer za 90 minuta plus nadoknada nisu uputili nijedan udarac na gol protivnika. Za to vreme, napadači Sent Etjena su pred kraj prvog poluvremena postigli dva gola a oba je postigao Irvin Kardona. U drugom poluvremenu Džordan Lefort je postigao autogol i tako pokopao sve nade domaćih.

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk