OBA TIMA SE NALAZE U DOBROJ FORMI: Čiji niz nepobedivosti će večeras biti prekinut?

V.M.

02. 09. 2024. u 12:30

U okviru 13. kola argentinske Profesional lige fudbaleri Godoj Kruza će tačno u ponoć ugostiti Sentral Kordobu na "Malvinas Argentinasu".

ОБА ТИМА СЕ НАЛАЗЕ У ДОБРОЈ ФОРМИ: Чији низ непобедивости ће вечерас бити прекинут?

Profimedia

Nakon dosta slabog otvaranja sezone, Godoj Kruz je počeo da igra kvalitetan fudbal. Za vreme avgusta je pružao sjajne partije i na četiri odigrana meča je ostvario tri pobede uz remi i tako se izdigao iz donjeg doma čiji je bio deo sve do ove serije odličnih rezultata.

Sa druge strane, dobro je počeo igrati i Sentral, na poslednja tri meča sakupio je pet bodova, samo je veliki problem za njega to što je na devet mečeva pre toga doživeo čak osam poraza i zbog toga je zacementiran za dno tabele.

Glavni problem za gosta je slaba napadačka igra, postigao je samo deset golova do sada, a danas će mu biti još teže da pronađe put do mreže jer Godoj Kruz ima jednu od najboljih odbrana u ligi sa deset primljenih golova.

Takođe, istorija međusobnih duela je na strani domaćina koji je današnjeg rivala savladao na minula tri međusobna duela, a vredi napomenuti da je svaka ta pobeda dolazila uz kombinaciju golova 0-2, tako da su goleade retka pojava kada igraju ovi rivali.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva