"VUČICA" U PROBLEMU: Hrvat koji je trenirao Srbe vadi kestenje iz vatre

O. M.

22. 09. 2024. u 12:06

IZNENAĐUJUĆI lider Serije A Udineze gostuje Romi ovog vikenda u okviru petog kola fudbalskog prvenatva Italije.

ВУЧИЦА У ПРОБЛЕМУ: Хрват који је тренирао Србе вади кестење из ватре

FOTO: EPA

I to u zao čas po "vučicu" koja rezultatsku krizu pokušava da reši smenom trenera. Klupsku legendu Danijelea de Rosija zamenio je hrvatski stručnjak Ivan Jurić koji će pokušati da vrati "đalorose" na pobednički put.

Roma nema pobedu ove sezone a postigla je samo dva gola, od čega jedan u porazu od Empolija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Doduše, sekunde su "vučicu" delile od pobede u Đenovi, ali je izjednačenje "grifonima"u sedmom minutu nadoknade doneo - svojim prvim seniorskim golom - defanzivac domaćih Koni de Vinter.

Računajući i završnicu prošle sezone, Roma je sada u seriji od devet utakmica tokom kojih je ostvarena samo jedna pobeda. Vučica je samo jednom u ovom veku, u sezoni 2010/11 došla do petog kola Serije A bez pobede u prvenstvu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Utakmica bi mogla da bude visokorizična zbog toga što su najvatrenije pristalice Rome najavile proteste zbog takve situacije u klubu.

S druge strane, Udineze je skupio deset od mogućih 12 bodova i to je izjednačenje najboljeg starta sezone za zebre, iz sezone 2000/2001 koju su inače završili na 12. mestu. Sve to bez povređenog Aleksisa Sančesa.

Pobedili su i Avelino u prvom kolu Kupa, a samo im se Bolonja izvukla remijem. Tačnije, oni su se izvukli Bolonji, jer su "hrtovi" statistički bili mnogo bolji rival u tom meču, što znači da ni Roma nije bez šansi, uprkos svim problemima. Naprotiv, Udinezeova serija bez poraza i Romina bez pobede, jednom obe moraju da se završe, a šok-terapija u vidu smene trenera je nešto što uglavnom "pali".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)
(Predlog za hrabrije: 1&0-2 (kvota 4,00)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk