ROMA SVE BOLJA U PRVENSTVU: Smena De Rosija deluje kao prava odluka uprave "vučice"

V.M.

06. 10. 2024. u 11:05

IZABRANICI Ivana Jurića pokušaće da ostvare treću uzastopnu ligašku pobedu kada ih večeras od 18 časova na "Brijanteu" bude ugostila Monca.

РОМА СВЕ БОЉА У ПРВЕНСТВУ: Смена Де Росија делује као права одлука управе вучице

FOTO: Tanjug/AP

Roma se baš mučila na startu Serije A, nije mogla nikoga da pobedi i uprava je brzo reagovala smenivši Danijelea de Rosija čije je mesto zauzeo Ivan Jurić.

Hrvatski stručnjak je uspeo da prodma ekipu, "šok terapija" radi svoje i "vučica" je ostvarila uzastopne pobede u prvenstvu nad Udinezeom i Venecijom.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

"Crno-beli" su savladani sa 3:0, dok je protiv Venecije napravljen veliki preokret, a heroj pobede bio je mladi Pisili kojem Jurić daje sve više prostora i mogao bi postati ključni igrač u njegovom sistemu.

Doduše, treba napomenuti da je u uvodna dva kola Lige Evrope, Roma osvojila samo jedan bod, mada je sredinom nedelje protiv Elfsborga (0:1) hrvatski stručnjak u potpunosti rotirao ekipu i pitanje je koliko ga to takmičenje zanima u ovom trenutku i deluje da mu je glavni cilj da stabilizuje ekipu dobrim igrama u prvenstvu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Neko ko to ne uspeva da uradi je Alesandro Nesta, proslavljeni italijanski fudbaler se ne snalazi u ulozi trener "bjankorosa".

Monca je trenutno najlošiji tim u Seriji A, nije ostvarila nijednu pobedu, sakupila je samo tri boda i zacementirana je za dno tabele.

Nesta je pod velikim pritiskom i po italijanskim medijima se piše da bi poraz na današnjem meču mogao da bude "kap koja bi prelila čašu".

Od kada je Monca ušla u Seriju A ovi rivali su odigrali četiri utakmica i Roma je bila znatno bolja, upisala je tri pobede, a pored toga je viđen remi.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,15)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)