TIP IZ KOMŠILUKA: Rijeka bi da se popne na prvo mesto

V.M.

18. 10. 2024. u 11:30

DESETO kolo hrvatskog prvenstva otvoriće Lokomotiva i Rijeka koji se sastaju na "Stadionu u Kranjčevićevoj ulici" od 18 časova.

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Ријека би да се попне на прво место

Profimedia

Dinamo ponovo nije dobro otvorio sezonu i to je omogućilo njegovim najvećim rivalima Hajduku i Rijeci da se bore za prvo mesto nakon uvodnog dela prvenstva.

Trenutni lideri su Splićani koji imaju 21 osvojen bod, što je dva više od Dinama i Rijeke koja danas ima priliku da pobedom bar nakratko zauzme vodeću poziciju.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Iako je ostala bez najboljeg igrača Marka Pjace i trenera Sopića, Rijeka ponovo igra izuzetno kvalitetan fudbal, a posebno treba nahvaliti njenu odbranu koja je do sada primila samo jedan gol.

Na krilima tog sjajnog defanzivnog rekorda, gosti se ponovo nalaze u borbi za titulu i moraju da pobeđuju utakmice kao što je današnja ukoliko žele tu da ostanu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče Lokomotive, ona je dosta loše započela kampanju, ostvarila je samo dve pobede do sada uz čak pet poraza i jedini lošiji od nje na tabeli je Slaven Belupo.

Domaćini su oktobar započeli pobedom nad Goricom (2:0), tako da su u dobrom raspoloženju dočekali reprezentativnu pauzu i imali su dosta vremena da se pripreme za ovu utakmicu.

Rijeka je prošle sezone tri puta savladala Lokomotivu naspram jedne pobede Zagrepčana i danas tipujemo novu pobedu momaka sa "Rujevice".

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,23)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi