LUKA JE UPALIO SVE MOTORE: Zvezda Dalasa nema milosti prema bivšem saigraču?

M.M.

30. 08. 2023. u 08:10

KOŠARKAŠI Slovenije i Zelenortskih Ostrva sastaće se u poslednjem kolu grupne faze Svetskog prvenstva.

ЛУКА ЈЕ УПАЛИО СВЕ МОТОРЕ: Звезда Даласа нема милости према бившем саиграчу?

Foto: Profimedia

Slovenci za sada imaju maksimalan skor, upisali su dve pobede i još jednim trijumfom bi osigurali prvo mesto u grupi. Na samom startu Sekulićevi puleni su savladali Venecuelu, a potom i selekciju Gruzije.

U drugom kolu ponovo je briljirao Luka Dončić koji je imao učinak od 34 poena i 10 skokova, pratio ga je Klemen Prepelič sa 15, dok se Zoran Dragić zaustavio na 12 pogodaka.

Zvezda Dalasa je upalila sve motore i silno je motivisan da uvede svoju reprezentaciju u završnicu takmičenja.

Danas će sa druge strane parketa stajati Valter Tavares i kompanija koji su pre dva dana ostvarili pobedu nad Venecuelom.

Luka i gorostasni Tavares su bili saigrači u Real Madridu i pomenuta kombinacija je u tom trenutku predstavljala strah i trepet u Evropi.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +169,5 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (1)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom