REAL MADRID IGRA SVEMIRSKU KOŠARKU: Olimpijakos prihvata ulogu autsajdera!

M.M.

24. 05. 2024. u 08:00

REAL Madrid i Olimpijakos će odmeriti snage u polufinalu Evrolige.

РЕАЛ МАДРИД ИГРА СВЕМИРСКУ КОШАРКУ: Олимпијакос прихвата улогу аутсајдера!

FOTO: Profimedia

Ako je neko igrao "svemirsku košarku" ove sezone, onda je to svakako "kraljevski klub".

Madriđani su vezali 19 pobeda na startu sezone u svim takmičenjima, a onda ih je na neverovatan način zaustavila Unikaha.

Izabranici Matea Ćusa su nakon toga malo spustili gas, ali bili su najbolji kada je bilo najpotrebnije.

U završnici sezone su ponovo ušli u pravi ritam i zasluženo slavili u plej-ofu.

Baskoniji nisu pružili priliku, zadatak su shvatili ozbiljno i na kraju slavili rezultatom 3-0.

Fakundo Kampaco je neko ko je podigao ekipu na viši nivo. Argentinac se okitio i titulom najkorisnijeg igrača u domaćem šampionatu.

Briljantne partije tokom sezone pružali su i Mario Hezonja, Džanan Musa, Vensan Poaje i ostali.

Završnica sezone je nekako uvek rezervisana za "veterane". Serhio Ljulj, Ćaćo Rodrigez i Rudi Fernandez su prošle godine zapravo i doneli svom timu titulu prvaka.

Španski stručnjak u sastavu ima igrače koji imaju mnogo iskustva i zbog toga je Real Madrid najveći favorit na završnom turniru.

Sa druge strane, Pirejci nisu dobro ušli u sezonu, igrali su po sistemu toplo-hladno i na kraju nisu uspeli da obezbede prednost domaćeg terena u plej-ofu, međutim, Jorgos Barcokas je još jednom pokazao da je veliki trener. 

Crveno-beli su u eliminacionoj fazi savladali Barslonu rezultatom 3-2. Aktuelni vicešampion Evrope je prvi napravio brejk, a zatim je Barsa vratila izgubljeno.

Delovalo je kao da će se španski velikan još jednom plasirati na fajnal-for, međutim, Olimpijakos je odigrao neverovatno u "Blaugrani" i na kraju zasluženo odneo trijumf.

Ovi rivali su se sastali prošle godine u finalu i tada smo gledali jednu izvanrednu utakmcu. Igrali su Pirejci kao u transu, bili čak i bolji rival na terenu, ali im je Serhio Ljulj šutem u završnici srušio snove. Mogao je Kostas Slukas da donese pobedu svom timu u poslednjem napadu, međutim, bio je neprecizan.

Ove godine će odgovornost morati da preuzmu Ajzea Kenan, Alek Piters i ostali.

Večeras ćemo na terenu videti i dva srpska košarkaša, boje Olimpijakosa braniće Nikola Milutinov i Filip Petrušev.

Očekuje nas interesantna utakmica i verujemo da će se Madriđani plasirati u još jedno finale.

NAŠ TIP: Real Madrid - Olimpijakos 1 (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima