BRUKA I SRAMOTA! Spajić otkrio zašto će glasati za Rezoluciju: Ja sam prozapadni čovek, sve velike sile su stale iza nje!

Novosti online

09. 05. 2024. u 15:10

PREMIJER Crne Gore Milojko Spajić rekao je na premijerskom satu da će ta zemlja glasati za Rezoluciju o genocidu Srebrenici, a onda izjavio da je on prozapadni čovek.

БРУКА И СРАМОТА! Спајић открио зашто ће гласати за Резолуцију: Ја сам прозападни човек, све велике силе су стале иза ње!

Vlada Crne Gore

- Ja sam se uvek zalagao za prozapadni kurs, to nije nikakva tajna. Ja sam prozapadni čovek, celog života sam proveo na ideološkom zapadu. I tu nema nikakvih dilema, i što se tiče našeg stava u budućnosti - rekao je Spajić.

- Ta rezolucija će se usvojiti, zato što su velike sile stale iza te rezolucije - rekao je Spajić.

Spajić je rekao da čitav region treba da podrži ovu i sve druge rezolucije.

- Upravo ovu rezoluciju koju imamo ispred nas - Srebrenicu. Nikakav problem to nije. Glasaćemo za, rekli smo više puta. Ja sam javno govorio o tome, osuđivali smo genocid. Nemamo problem da to uradimo. Vlada će o tome raspravljati, ali mislim da je to izlišno spominjati jer smo se sporazumno obavezali da vodimo proevropsku politiku - kazao je Spajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio