NEVENA ĐURIĆ ODGOVORILA ALEKSIĆU: ''Već godinama vrišti od nemoći što više nije i nikada neće biti u prilici da masno profitira''

Novosti online

22. 09. 2024. u 15:35

POTPREDSEDNICA GO Srpske napredne stranke i Narodna poslanica u Narodnoj skupštini Srbije odgovorila je Miroslavu Aleksiću.

НЕВЕНА ЂУРИЋ ОДГОВОРИЛА АЛЕКСИЋУ: Већ годинама вришти од немоћи што више није и никада неће бити у прилици да масно профитира

Foto: SNS

Podmukli pokvareni Miroslav Aleksić već godinama vrišti od nemoći što više nije i nikada neće biti u prilici da masno profitira na grbači naroda

Prvo što je štetočina uradila u trenutku kada je postao predsednik opštine Trstenik - sam je sebi povećao platu i time postao najplaćeniji predsednik opštine u našoj državi.

E to je, doslovce značilo, da su građani bili prepušteni sami sebi! Bez ikoga ko bi se bar na trenutak zapitao šta su njihove potrebe. Brinuo je tada, isto kao i sada, Miki samo o sebi. 

Iako je njemu mrsko da se o tome govori, niko nije zaboravio kako je proneverio novac građana koji je sa računa Nacionalne službe za zapošljavanje uplaćivan Fondu za unapređenje ljudskih resursa koji je privatna organizacija u vlasništvu njega i njegove porodice! Tada su građani bili prepušteni sami sebi!

Sada, od silne mržnje i zavisti, može samo da govori nebuloze i da se sam sa sobom takmiči u količini laži i gadosti koje izgovara pre svega na račun Aleksandra Vučića, Vlade koja sledi njegovu politiku, ali i sopstvene države!

Za razliku od njih iz redova bivšeg režima koji su predlagali da se gradovi Istočne Srbije oporave kroz sadnju kikirikija i pravljenje nameštaja od bambusa, mudrom politikom i kroz ulaganja naših kineskih prijatelja došli smo u poziciju da su plate građana u ovom delu Srbije jedne od najviših.

To je i cilj odgovorne i državničke politike predsednika Vučića koja u Srbiji ima većinsku podršku naših građana - da životni standard bude sve bolji!

To Aleksić ne želi i neće da razume! Zato će  zauvek ostati slika i prilika "političara" koji je ojadio sve čega se dohvatio ne bi li samo njemu bilo dobro! Stoji u odgovoru. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!