BOG TE PITA SA KIME SE VI DRUŽITE! Brnabićeva na tvrdnje opozicije da su civili bolje naoružani od vojske

Novosti onlajn

26. 09. 2024. u 13:05

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić odgovorila je danas na istup poslanika Zeleno-levog fronta – Ne davimo Beograd, Bogdana Radovanovića. Naime, on je rekao da „režim uporno kontaminira javni prostor militarnom retorikom“, te da su civili bolje naoružani od pripadnika bezbednosti.

БОГ ТЕ ПИТА СА КИМЕ СЕ ВИ ДРУЖИТЕ! Брнабићева на тврдње опозиције да су цивили боље наоружани од војске

Foto: TANJUG / RADE PRELIĆ

Brnabićeva je na to odgovorila da je vrlo upitno sa kime se poslanik Radovanović druži, kada je stekao takav utisak.

- Da vam kažem, s obzirom na to da ste rekli, a važno mi je zbog građana, da su civili bolje naoružani od pripadnika sektora bezbednosti, Bog te pita sa kime se vi družite. Ja to videla nisam, a verujem ni većina građana Republike Srbije - rekla je predsednica parlamenta, što je izazvalo opšti smeh u sali.

Brnabićeva se u jednom delu izlaganja složila sa poslanikom Zeleno-levog fronta, koji dolazi iz Požege i koji je u svom izlaganju rekao da je u Požegi zatvorena nesanitarna deponija.

- Jedna konstatacija. U rebalansu budžeta imate predviđeno 336 dodatnih miliona dinara za zatvaranje nesanitarnih deponija i drago mi je da konstatujemo i vi i ja, pošto ste iz Požege, a meni je Požega poprilično draga, da je tamo zatvorena nesanitarna deponija. Tako da evo, nešto radimo - zaključila je Brnabićeva.

BONUS VIDEO:

JOVANOV: Opozicija ne zna šta hoće, pomozite nam da vam pomognemo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje