CITRUSI UPOLA JEFTINIJI NA KVANTAŠU: Tikvice na pijacama od 40 do 250 dinara
TEZGE na beogradskim zelenim pijacama obiluju bogatom ponudom. Sveže povrće i dalje je aktuelno i traženo među kupcima. Od voća jabuke, na beogradskim zelenim pijacama cena im se formira do 40 do 180 dinara, ali na "Veletržnici" kilogram je moguće pazariti i za 30.

Privatna arhiva
Jabuke su najjeftinije na Vidikovačkoj i pijaci Zeleni venac. Citrusi su tokom hladnijih dana izuzetno traženi, i među kupcima su još uvek aktuelni. Kilogram limuna, mandarina i pomorandži od 120 do 200 dinara. Na Kvantašu, ovo voće je dosta jeftinije, pa je kilogram moguće pazariti i za 50 dinara.
Ljubitelji karfiola izdvojiće od 100 do 200 dinara za kilogram, a cena se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici. Tikvice su najjeftinije na Dušanovačkoj pijaci i koštaju 40 dinara, a na Zvezdari i Paliluskoj pijaci su čak 250 dinara.
Mladi luk i zelena salata su od 30 do 50 dinara, krompir od 70 do 140 dinara, šargarepa i spanać 100 dinara.
Iako mu nije vreme, pojedini trgovci izneli su na tezge i paradajz, a cena je od 100 do 250 dinara. Kilogram uvoznog omiljenog crvenog povrća na Veletržnici je od 100 do 140.
Krastavci i paprike su na beogradskim pijacama od 130 do 250, a cena im se ne razlikuje mnogo ni na Veletržnici.

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

OBJAVLjEN SNIMAK UBISTVA U METROU IZ DRUGOG UGLA: Vidite ŠTA su radili putnici dok je lepa Irina izdisala (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
MUČNE scene iz SAD.
10. 09. 2025. u 19:43
Komentari (0)