ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чизкејк са малинама и белом чоколадом

ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чизкејк са малинама и белом чоколадом

Овај чизкејк је права гозба за непце – кремаст, нежан, са изразитим наговештајем беле чоколаде и свежих малина. Путер бисквитна основа савршено допуњује баршунасти фил од чизкејка, а све је преливено сјајном глазуром од беле чоколаде.

12. 09. 2025. у 08:12

СОС ОД СЕНФА СА ЦРНИМ ЛУКОМ И ПЕРШУНОМ: Рецепт за универзални прелив

СОС ОД СЕНФА СА ЦРНИМ ЛУКОМ И ПЕРШУНОМ: Рецепт за универзални прелив

Овај сос је права бомба укуса – благо љут од сенфа, кремаст, а опет свеж захваљујући зачинском биљу и црном луку. Идеалан је за месо, гриловано поврће, салате или печени кромпир. Брзо се прави и дивно једноставан.

11. 09. 2025. у 15:00

ТИКВИЦЕ У СЛАТКО-КИСЕЛОМ СОСУ: Рецепт за салату за све прилике

ТИКВИЦЕ У СЛАТКО-КИСЕЛОМ СОСУ: Рецепт за салату за све прилике

Освежавајуће, благо љуткасте и мирисне – тиквице у слатко-киселом сосу савршене су уз месо са роштиља, као прилог за вечеру или као зимница у тегли. Једном када их пробате, постаће стални гост ваше трпезе.

11. 09. 2025. у 08:14

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД СИРА И ЗАЧИНСКОГ БИЉА: Рецепт за пљескавице без меса

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД СИРА И ЗАЧИНСКОГ БИЉА: Рецепт за пљескавице без меса

Ово је једно од оних јела која увек одушевљавају – хрскаве споља, мекане изнутра. Арома свежег зачинског биља у комбинацији са сиром чини их неодољивим. Савршене као ужина, додатак супи или лагана вечера.

11. 09. 2025. у 07:00

ПИЛЕТИНА СА ПЕСТОМ И ПЕЧЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту пилетину

ПИЛЕТИНА СА ПЕСТОМ И ПЕЧЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту пилетину

Ако тражите јело које је брзо, једноставно и изгледа као из ресторана – ово је прави избор. Сочна пилетина у кремастом сосу од песта и мирисног печеног парадајза биће хит на свакој трпези.

10. 09. 2025. у 13:00

КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И БОРОВНИЦА: Рецепт за освежавајућу посластицу

КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И БОРОВНИЦА: Рецепт за освежавајућу посластицу

Савршен спој слаткоће боровница и киселкастог укуса лимуна даје овом колачу јединствену свежину. Лаган, сочан и ароматичан, идеалан је и уз кафу и као свечани десерт који ће освојити сваког госта.

09. 09. 2025. у 18:13

ТОСТ СА РИКОТОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за омиљени доручак

ТОСТ СА РИКОТОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за омиљени доручак

Рустична италијанска ужина са кремастим рикота сиром намазаним преко препеченог хлеба од киселог теста, преливена зрелим парадајзом, маслиновим уљем и зачинима. Једноставан, али елегантан ужитак!

09. 09. 2025. у 17:00

СМУТИ ОД ЈАБУКЕ, ЂУМБИРА И ЛИМЕТЕ: Рецепт за зелени напитак

СМУТИ ОД ЈАБУКЕ, ЂУМБИРА И ЛИМЕТЕ: Рецепт за зелени напитак

Освежите дан овим зеленим еликсиром здравља! Смути од зелене јабуке, ђумбира и лимете савршен је спој киселкастог и ароматичног укуса, богат витаминима и енергијом. Лаган, природан и пун свежине – напитак који буди и тело и ум.“

09. 09. 2025. у 15:00

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ КУВАНИ ПАРАДАЈЗ У ФЛАШАМА: Као из кухиње наших бака! (ВИДЕО)

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ КУВАНИ ПАРАДАЈЗ У ФЛАШАМА: Као из кухиње наших бака! (ВИДЕО)

ДОМАЋИ кувани парадајз је одличан за прављење домаће парадајз чорбе, као додатак јелима или да га попијете као сок, јер је веома укусан и здрав. Битно је да бирате зрео и здрав парадајз који нема оштећења или трагове труљења.

09. 09. 2025. у 10:43