РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце
ПОСТОЈЕ безбројне комбинације у којима се млинци припремају, али рецепт са пилетином, печуркама и богатим кремастим сосем готово увек одушеви.
18. 11. 2025. у 19:41
ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима
ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.
18. 11. 2025. у 17:30
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Кремаст и лаган - без коришћења јаја
ПРИЛИКОМ припреме слава које су посне, често се користи рецепт за мајонез без мрсних састојака.
18. 11. 2025. у 15:34
КУВАНА БУНДЕВА С МЕДОМ: Заборављена старинска посластица са топлим укусом детињства
НЕКАДА је мирис куваног бундеве с медом значио да је јесен стигла до тиших дана. Данас је ово једноставно јело савршено за оне који посте, али не желе да се одрекну топлог укуса детињства
18. 11. 2025. у 14:39
ПОСНА САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ: Брза и укусна салата за сваку прилику
У тренуцима када желите лаган, а ипак хранљив и заситан оброк, посна салата са тунјевином намеће се као одличан избор. Једноставна је за припрему, богата свежим састојцима и идеална како за свечану посну трпезу, тако и за свакодневни ручак или вечеру.
18. 11. 2025. у 11:42
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
ПИЛЕЋЕ ЋУФТЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ СА КАРФИОЛОМ: Дивно за хладне дане и породични ручак
Ово јело је чиста удобност на тањиру. Нежне пилеће ћуфте у кремастом сосу са карфиолом и поврћем – савршене за хладне дане.
18. 11. 2025. у 08:00
ДИНСТАНА КОБАСИЦА СА КУПУСОМ: Рецепт за традиционално домаће јело
У овом рецепту откривамо како да припремите савршено балансирану комбинацију купуса и кобасице – топло, ароматично и изузетно укусно јело које ће вас одмах угрејати!
18. 11. 2025. у 07:00
ЕНЕРГЕТСКЕ КУГЛИЦЕ ОД КАКАА И ОРАШАСТИХ ПЛОДОВА: Здрава ужина која осваја на први залогај
У времену када многи траже брзе, али здраве залогаје који могу да заменe грицкалице пуне шећера, енергетске куглице од какаа и орашастих плодова постале су прави хит. Овај једноставан рецепт доноси савршену равнотежу укуса и хранљивих састојака.
17. 11. 2025. у 21:00
ОСВЕЖАВАЈУЋА САЛАТА ОД КИНОЕ СА НАРОМ: Свеж, хранљив и колоритан оброк за тили час!
АКО тражите лаган, хранљив и брзо припремљен оброк који ће вас заситити без осећаја тежине, ова салата од киноe је идеалан избор.
17. 11. 2025. у 18:00
ШТРУДЛА ОД ЈАБУКА: Колач који увек успева
Доносима проверен рецепт за савршену штрудлу од јабука – богату, сочну и нежно мирисну на цимет и ванилију. Само 12 кора и неколико основних састојака дели вас од најбољег колача за сваки дан!
17. 11. 2025. у 15:00
КАРАМЕЛ КОЛАЧ СА ОРАСИМА: Слатки залогај домаће радости
Обожавате слаткише? Откријте како да у својој кући направите кремасти карамел са хрскавим орасима који ће све освојити – савршен за даривање, празничне столове или једноставно уживање уз кафу. Брзо, једноставно и неодољиво укусно!
17. 11. 2025. у 14:00
ЊОКИ КАРБОНАРА СА ПАНЧЕТОМ И ПАРМЕЗАНОМ: Доносимо проверен рецепт за једно од најомиљенијих италијанских јела
Кремасти, нежни њоки у баршунастом сосу од жуманца и пармезана, уз хрскаву сланину – јело које спаја једноставност и раскош италијанске кухиње. Брзо, ароматично и савршено за сваку прилику.
17. 11. 2025. у 12:00
КУГЛОФ СА КАРАМЕЛОМ И ОРАСИМА: Једноставан рецепт за многима омиљену посластицу (ВИДЕО)
ХАРМОНИЈА меког, ваздушастог куглофа уз богат мирис карамеле и хрскавост ораха.
17. 11. 2025. у 11:05
МЕДЕЊАК СА ГРИЗ КРЕМОМ: Традиционални укус који увек успе
ОВА торта је један од оних колача који у тренутку испуне кућу мирисом меда и чоколаде. Мекане коре, нежан гриз крем и богат чоколадни прелив чине савршену комбинацију која се топи у устима.
17. 11. 2025. у 11:00
ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу
Меко месо које се само распада, богат сос који се крчка на тихој ватри и савршено румени кромпир. Донoсимо вам проверен рецепт који гарантује фантастичан укус и мирис који испуњава цео дом.
17. 11. 2025. у 09:57
ПАЛАЧИНКЕ ОД КИНОЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Заситне, здраве и без глутена
ПАЛАЧИНКЕ од киное са сиром савршено комбинују протеине, поврће и кремасти фил. Лагане за припрему, идеалне за ручак, ужину или вечеру, а кување у тигању их чини хрскавим и укусним.
17. 11. 2025. у 09:00
КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДА ТОКОМ КУВАЊА: Тајни састојак по рецепту наших бака прави разлику и гарантује савршен укус
САРМА се не распада током кувања помоћу тајних трикова које су знале наше баке, а тичу се припреме фила и листова за сарму.
16. 11. 2025. у 22:02
СЛАНИ ЗАЛОГАЈЧИЋИ СА ПАНЧЕТОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Рецепт за хрскаво пециво
АКО тражите једноставно, брзо и неодољиво укусно предјело које увек оставља утисак – слани залогајчићи са панчетом и качкаваљем су прави избор.
16. 11. 2025. у 07:00
БЕЛИ ЕГИПАТ ЗА СВЕ СВЕЧАНЕ ПРИЛИКЕ: Кремаста посластица која се топи у устима
СВИ ће вам тражити додатно парче.
15. 11. 2025. у 22:28
ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Рецепт за кремасто савршену торту
Мека какао кора, ваздушаст крем и сјајна чоколадна глазура — торта која нестаје у тренутку и изгледа као из најбоље посластичарнице.
15. 11. 2025. у 21:00
МАЂАРСКА ЧОРБА СА КОБАСИЦОМ И ПАПРИКОМ: Густо и ароматично јело за хладне дане
Мађарска кухиња је позната по топлим, снажним јелима која греју и душу и тело, а ова чорба од представља управо такав класик. Комбинује богатину паприке, арому кобасице, слаткоћу куваног поврћа.
15. 11. 2025. у 18:00
САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ФЕТЕ: Свежина, боја и укус у једном тањиру
СЛАТКАСТ укус печене или куване цвекле, кремаста фета и хрскаве семенке сунцокрета спајају се у салати која једнако добро функционише као лагани ручак, здравија вечера или самостална ужина.
15. 11. 2025. у 14:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ САРМУ СА ХИЛАНДАРА: Уживаћете у савршеном укусу - ево у чему је тајна
РЕЦЕПТИ са Хиландара су права ризница, а један од највећих гастрономских драгуља јесте посна сарма, коју можете да припремате сада када почне Божићни пост.
15. 11. 2025. у 13:42