САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Сјајан оброк готов за 30 минута (ФОТО)
Овај ручак је идеалан уколико немате пуно врмена за припрему оброка
 
                                                                                    FOTO: Privatna arhiva
САТАРАШ СА МАКАРОНИМА И ПРАЗИЛУКОМ - Потребно:
200 гр макарона
 
6 -7 паприка
2-3 парадајза
уље, со
 
FOTO: Privatna arhiva
САТАРАШ СА МАКАРОНИМА И ПРАЗИЛУКОМ - Припрема:
На уљу пропржити празилук сечен на колутове, додати сечену паприку на крупније, па кад се то добро упржи на тихој ватри убацити парадајз, и посолити.
Пржити да испари течност оставити мало не сасвим. Макароне скувати и оцедити и мало поуљити. Сипати у већи тањих и одозго кашиком сипати сатараш. Прелити са остатком течности и сервирати.
Ручак је готов за непуних 30 минута. Уживајте ...
Препоручујемо
 
                    
                    ПОГАЧА СА ЉУТИМ ЧВАРЦИМА: Рецепт за најмекшу пуњену фокачу (ВИДЕО)
03. 02. 2023. у 14:40
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)