СОЧНИ КОЛАЧ ПРЕЛИВЕН ЧОКОЛАДОМ: Посластица после које ћете полизати прсте (ФОТО/ВИДЕО)
ОВАЈ рецепт обожаваће сви сладокусци
За спремање колача није потребно много времена, а имаћете укусну посластицу кад год пожелите.
Сочни колач са чоколадом - састојци:
3 јајета
3 кашике брашна
1 кашичице прашка за пециво
100 гр сувог грожђа
100 гр милка чоколаде
200 мл слатке павлаке
50 мл уља
корица лимуна и наранџе
Сочни колач са чоколадом - припрема:
Умутити јаја, додати брашно са прашком за пециво (просејати), додати суво грожђе, уље и све изједначити.
Мањи плех подмазати уљем и посути брашном, па излити тесто и изједначити. Пећи на 200 степени око 35 мин.
Мало прохладити и исећи на коцке и мало чачкалицом избоцкати. Слатку павлаку угрејати до врења и убацити коцке чоколаде и истопити.
Склонити са шпорета па мало миксером изједначити. Прелити колач да лепо упије. Сасвим прохладити и сладити се.
Пријатно!
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ИЛОН МАСК ПОДЕЛИО СНИМАК ИСТИНЕ: "НАТО је бомбардовао Београд како би распарчао Србију" (ВИДЕО)
МИЛИЈАРДЕР Илон Маск, власник Тесле, "Спејс Икса", друштвене платформе Икс, поделио је на свом профилу говор у којем Џефри Сакс прича о нелегалном бомбардовању Србије од стране НАТО-а.
12. 11. 2024. у 15:47
"ГЛАВНА ТЕМА ЈЕ ДА ЛИ ЋЕ МОСКВА БИТИ ГАЂАНА" Велико упозорење Вучића: Свет се креће по ивици амбиса!
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се јавности после говора на Самиту КОП29 у Азербејџану.
12. 11. 2024. у 12:33
КО ЈЕ ЈАЧИ - НАТО ИЛИ РУСИЈА? Истраживање открива ко има моћнију војску: "Две стране имају паритет само у једном погледу"
ПИТАЊЕ које занима многе добило одговор.
11. 11. 2024. у 22:35
Коментари (0)