ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити
01. 10. 2024. у 08:00
Једино што ће вам одузети време приликом припреме кестен пиреа јесте љуштење. Али све има своју цену. На љуске ће вам отићи око 30 одсто масе, па уколико желите да направите већу количину кестен пиреа, узмите то у обзир.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесењи слаткиш који нас увек изнова одушевљава
МИРИС печеног кестена мало кога може оставити равнодушним, а једна од омиљених посластица многих јесте кестен пире.
02. 10. 2025. у 20:32
Најновије из рубрике

КАРАМЕЛ ЧОКОЛАДНИ ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чоколадну чаролију
Чоколада, карамел, кремасти сир и хрскава кора — све то у једној савршеној посластици која се топи у устима. Идеалан је за празнике, славља, или било коју прилику када желите да импресионирате своје госте или једноставно наградите себе.
02. 10. 2025. у 23:22

РОЛНИЦЕ ОД КУПУСА И СЛАНИНЕ: Традиционални укус за савремену вечеру
Ролннице од меса пуњене киселим купусом и ароматичном сланином савршен су избор за све који воле богате и хранљиве оброке. Лако се припрема и одлично пристаје уз пире кромпир или кнедле, чинећи сваку породичну вечеру топлом и посебном.
02. 10. 2025. у 23:00

НАМАЗ СА ПАРАДАЈЗОМ И МОЦАРЕЛОМ: Кремасти намаз пун укуса, идеалан уз роштиљ, хлеб или поврће
Брз за припрему, а богат укусом – идеалан је као предјело, прилог уз гриловано месо, пуњење за поврће или као намаз на парче хрскавог хлеба. Савршен избор за сваку прилику — од викенд роштиља до свечане вечере.
02. 10. 2025. у 21:14

РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесењи слаткиш који нас увек изнова одушевљава
МИРИС печеног кестена мало кога може оставити равнодушним, а једна од омиљених посластица многих јесте кестен пире.
02. 10. 2025. у 20:32

ДРЕВНИ ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ СА НЕКОЛИКО РАЗЛИЧИТИХ НАДЕВА: Савршено јело за доручак, вечеру или као предјело
АКО СТЕ љубитељ теста и с времена на време пожелите нешто мало другачије – на правом сте месту.
02. 10. 2025. у 19:28
Коментари (0)