СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач уз који су одрасле многе генерације

СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач уз који су одрасле многе генерације

Уколико желите да обрадујете укућане правом домаћом шампитом, испробајте наш проверени рецепт са којим нема грешке - корица ће бити довољно мекана, али не и натопљена, а шам неће спасти ни после неколико дана.

18. 07. 2024. у 13:00

ВАНИЛИЦЕ СА ЏЕМОМ ПО РЕЦЕПТУ НАШИХ БАКА: Старинска посластица која се обожава већ генерацијама

ВАНИЛИЦЕ СА ЏЕМОМ ПО РЕЦЕПТУ НАШИХ БАКА: Старинска посластица која се обожава већ генерацијама

Колико су јединствене, чуло се и у свету, због чега су ванилице проглашене и најбољим ситним колачима. Ванилице се праве од једноставних састојака, па свако може да их направи без много муке.

17. 07. 2024. у 19:00

ДОМАЋИ СОК ОД НАНЕ: Најбоље освежење за вреле летње дане

ДОМАЋИ СОК ОД НАНЕ: Најбоље освежење за вреле летње дане

Лети нам пријају хладни и освежавајући сокови који ће нам лако утолити жеђ. Поред воде, оно што се најчешће конзумира је и лимунда. Али ово лето вам предлажемо да испробате и друге напитке који ће вас освежити. Један од таквих је и сок од нане који се меша са водом, а који ће вас одушевити укусом.

17. 07. 2024. у 15:00

БРЗО И УКУСНО: Пржени парадајз са сиром

БРЗО И УКУСНО: Пржени парадајз са сиром

Направите једноставну вечеру од парадајза и сира. Све је готово за мање од пола сата. Ако желите јело на брзину које се спрема од свега пар састојака, наш је предлог да пробате пржени парадајз са сиром који ће вас сигурно одушевити. За припрему овог јела потребно је мање од пола сата, а можете да служите и као предјело ако имате неку прославу.

17. 07. 2024. у 07:00

ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Током врућина од ручка сви траже да се брзо спрема, да је лаган, а хранљив. Рецепт за један такав оброк, рижото с празилуком, предлажемо у наставку. Неће вам одузети много времена, а ужитак ће бити комплетан.

16. 07. 2024. у 07:00