ПЕКСИМЕТИ: Брзи уштипци без нарастања, а сваки залогај је рај за непца
31. 10. 2024. у 07:00
Пексимети или брзи уштипци без нарастања су доручак којег се радо сећамо још из доба Југославије.
Повезане вести
ТАЈНА САВРШЕНЕ ПАЛЕНТЕ: Укусан и брз оброк
ПАЛЕНТА је једно од најстаријих и најомиљенијих јела на Балкану, позната по својој једноставности, хранљивости и свестраности.
08. 10. 2025. у 07:50
Најновије из рубрике
ЊОКИ КАРБОНАРА СА ПАНЧЕТОМ И ПАРМЕЗАНОМ: Доносимо проверен рецепт за једно од најомиљенијих италијанских јела
Кремасти, нежни њоки у баршунастом сосу од жуманца и пармезана, уз хрскаву сланину – јело које спаја једноставност и раскош италијанске кухиње. Брзо, ароматично и савршено за сваку прилику.
17. 11. 2025. у 12:00
КУГЛОФ СА КАРАМЕЛОМ И ОРАСИМА: Једноставан рецепт за многима омиљену посластицу (ВИДЕО)
ХАРМОНИЈА меког, ваздушастог куглофа уз богат мирис карамеле и хрскавост ораха.
17. 11. 2025. у 11:05
МЕДЕЊАК СА ГРИЗ КРЕМОМ: Традиционални укус који увек успе
ОВА торта је један од оних колача који у тренутку испуне кућу мирисом меда и чоколаде. Мекане коре, нежан гриз крем и богат чоколадни прелив чине савршену комбинацију која се топи у устима.
17. 11. 2025. у 11:00
ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу
Меко месо које се само распада, богат сос који се крчка на тихој ватри и савршено румени кромпир. Донoсимо вам проверен рецепт који гарантује фантастичан укус и мирис који испуњава цео дом.
17. 11. 2025. у 09:57
ПАЛАЧИНКЕ ОД КИНОЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Заситне, здраве и без глутена
ПАЛАЧИНКЕ од киное са сиром савршено комбинују протеине, поврће и кремасти фил. Лагане за припрему, идеалне за ручак, ужину или вечеру, а кување у тигању их чини хрскавим и укусним.
17. 11. 2025. у 09:00
Коментари (0)