ПИТА ГУЖВАРА СА ЈОГУРТОМ И СИРОМ: Брзо се спрема, лепша је од бурека и баш свима успева
03. 03. 2025. у 07:00
Пита која се брзо спрема, лепша од бурека и баш свима успева.
Повезане вести

ПРЕУКУСНА ГУЖВАВА ПИТА СА МЕСОМ И ЈОГУРТОМ: Ко је једном проба пожелеће опет, а спрема се за тили час
Одличан избор за доручак или вечеру, уз чашу јогурта.
24. 04. 2025. у 07:00

ПИТА СА СИРОМ: Уживање у сваком залогају
Сирница је многима омиљена, прави се брзо и идеална је и за доручак и за вечеру.
26. 04. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ БУГАРСКИ ЈОГУРТ: Густ и кремаст, још укуснији када је домаћи
Домаћи бугарски јогурт се прави од само два састојака, а припрема је изненађујуће једноставна.
08. 04. 2025. у 11:30

КИФЛИЦЕ СА СИРОМ ОД ГОТОВИХ КОРА: Рецепт за пециво идеално за вечеру, или доручак
Кифлице се лако праве, а могу бити одличан доручак или вечера.
20. 03. 2025. у 15:00

НАЈУКУСНИЈА ПИТА СА СПАНАЋЕМ: Готова је за 10 минута, идеална за доручак, или вечеру (ВИДЕО)
Рецепт за питу са спанаћем који се спрема на најбржи могући начин.
17. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00

БЕЗ ТРУНКЕ МЕСА, А СВИ ТРАЖЕ РЕПЕТЕ: Пролећни пуњени патлиџан са сиром и зачинима
Овај рецепт за пуњени патлиџан са сиром, парадајзом и зачинима је хранљив и укусан, идеално за главни оброк.
07. 05. 2025. у 22:44

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)