БРЗИ УШТИПЦИ СА ПРАШКОМ ЗА ПЕЦИВО: Једите их уз сир, кајмак или домаћи џем

БРЗИ УШТИПЦИ СА ПРАШКОМ ЗА ПЕЦИВО: Једите их уз сир, кајмак или домаћи џем

Има ли бољег јела за доручак, или вечеру од овог? Нема! А уштипци су и идеална ужина. Све зависи да ли ћете додати, кајмак, сир, џем, или можда неки крем - и ето задовољства за непца.

10. 06. 2024. у 12:23

ИДЕАЛАН ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ ВЕЧЕРУ: Хлеб без глутена који је спреман за шест минута (ВИДЕО)

ИДЕАЛАН ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ ВЕЧЕРУ: Хлеб без глутена који је спреман за шест минута (ВИДЕО)

Постоје особе које су алергичне на глутен, па морају да воде рачуна о исхрани. Данас постоје различити рецепти за припрему хране без глутена, а и у ресторанима можете да наиђете на велики избор јела.

10. 06. 2024. у 07:00

ЛИСНАТА ПИТА ОД ПАРАДАЈЗА: Искористите сезону парадајза и направите једноставну лиснату питу

ЛИСНАТА ПИТА ОД ПАРАДАЈЗА: Искористите сезону парадајза и направите једноставну лиснату питу

Рецепт је практичан, јер није скуп, брзо се прави и није потребна посебна кулинарска вештина. Овај заситан и укусан залогај ће бити право освежење које ћете увек радо спремати својим укућанима.

01. 06. 2024. у 09:00

ДОМАЋЕ МИНИ РОЛ ВИРШЛЕ: Омиљено пециво нашег детињства

ДОМАЋЕ МИНИ РОЛ ВИРШЛЕ: Омиљено пециво нашег детињства

Уколико желите да себи, својој породици или гостима направите укусно пециво, онда је ово идеалан рецепт за вас. Мекане и ваздушасте рол виршле су једноставне за припрему, а укус ће вас одушевити.

01. 06. 2024. у 07:00

КРОМПИРУША: Пита какву још нисте пробали

КРОМПИРУША: Пита какву још нисте пробали

Многи сматрају да најбољу питу од кромпира праве у Босни. Наравно, посебно је укусна од домаћих кора, али пошто данашње домаћице немају много времена за "развлачење" кора, у обзир долази и рецепт са онима које можете да купите у продавници.

29. 05. 2024. у 07:00

ДОМАЋИ КУВАНИ ЂЕВРЕЦИ: Најлепше пециво које сте икад пробали

ДОМАЋИ КУВАНИ ЂЕВРЕЦИ: Најлепше пециво које сте икад пробали

Кад бирају пециво, многи се опредељују за кувани ђеврек, специфично припремљено тесто уваљано у сусам. За разлику од обичног ђеврека, онај кувани пролази додатну термичку обраду, због чега му је и текстура другачија.

22. 05. 2024. у 07:00