РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира

РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира

Фугаса хлеб се прави у облику елипсе, и направе се резови на тесту тако да хлеб, када се испече, подсећа на главицу пшенице. Хлеб се брзо прави, за само 45 минута, а можете да га сервирате и за посебне прилике.

26. 06. 2024. у 11:01

СОЧАН ДОРУЧАК И ЗА НАЈИЗБИРЉИВИЈЕ: Пита са шампињонима у лиснатом тесту, можете је направити и са месом (ВИДЕО)

СОЧАН ДОРУЧАК И ЗА НАЈИЗБИРЉИВИЈЕ: Пита са шампињонима у лиснатом тесту, можете је направити и са месом (ВИДЕО)

Пита са шампињонима прави се тако што се печурке прже са луком, паприком, зачинским биљем и першуном, а одвојено се направи прелив од млека, јаја и уља.

20. 06. 2024. у 07:00