ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин
28. 11. 2024. у 07:00
Ако трагате за рецептом који ће вам помоћи да за кратко време имате одличан оброк на трпези, онда пробајте са брускетима.
Повезане вести

НЕВЕРОВАТНО ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ: Мини пециво са сиром, идеално за доручак, прославе или вечеру (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно мини пециво са сиром, остаје свеже и сутрадан.
20. 04. 2025. у 07:00

СЛАНИ РОЛАТ СА СИРОМ И ГРИЗОМ: Рецепт за домаће пециво који мора да има свака кућа
Ако имате при руци паковање кора за питу, нећете одолети и направићете сласни домаћи ролат са сиром и гризом чим прочитате рецепт.
11. 04. 2025. у 07:00

АЈВАР ПИТА: Рецепт коме ћете се често враћати
Пита са ајваром може бити послужена и хладна и топла, за доручак или вечеру.
09. 03. 2025. у 07:00

ПЕЦИВО СА ОВАСОМ И ТИКВИЦАМА: Садржи све што вам је потребно за добар почетак дана
Пециво од тиквица је лагано, укусно јело идеално за доручак, ужину или лагани оброк. Овај једноставан рецепт је одличан начин да уживате уз минималан напор у хранљивом, а уједно укусном јелу.
05. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство
Када једном пробате руске лепиње пуњене кромпиром и сиром, стално ћете их правити.
09. 02. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

КРОМПИР САЛАТА: Непролазни класик који мора да се нађе на вашој трпези
Једноставна кромпир салата која иде уз свако месо.
20. 04. 2025. у 14:30

СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.
20. 04. 2025. у 13:00

СТАРИНСКИ КОЛАЧ И ЗА МЛАДЕ ДОМАЋИЦЕ: Ванилице са орасима
Ко може да одоли ванилицама и да не каже: "Хоћу још" после друге-треће па и пете?
20. 04. 2025. у 11:30

КОЛИКО ДУГО РУСКА САЛАТА СМЕ ДА СТОЈИ У ФРИЖИДЕРУ: Савети како што дуже да уживате у укусу омиљене салате
Чувена руска салата, популарно јело на трпезама нарочито сада током празничних дана, може бити прави изазов када је у питању складиштење. Да бисте уживали у њеном укусу, а притом и сачували је у сигурним условима, важно је придржавати се неколико правила.
20. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)