7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко
22. 02. 2025. у 13:00
Без обзира коју врсту меса и ког квалитета припремате, оно може да буде укусније од оног које припремају у најбољим ресторанима. Потребно је само да се придржавате ових савета и смерница, помоћу којих ћете увек добити савршен оброк.
Повезане вести

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30

ДА ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА ТЕК ЗАМЕСИЛИ: Уз овај трик искусних домаћица, ваше тесто ће бити мекано чак 3 дана
Нема ништа лепше од домаће пите, пецива или хлеба. Многи воле свеже, вруће тесто које када се испече замирише цела кућа.
29. 03. 2025. у 14:30

САВЕТ СЛАВНОГ КУВАРА: Џејми Оливер открио како да вам уље не прска из тигања
Познати кувар Џејми Оливер открио је трик злата вредан. Захваљујући њему можете спречити прскање уља.
26. 02. 2025. у 15:00Јована Васић
Најновије из рубрике

УСКРШЊА САЛАТА: Брза за припрему, али довољно ефектна да освоји госте на први залогај
Ускршња салата је савршен додатак празничној трпези, спајајући богате укусе и свежину пролећних састојака.
16. 04. 2025. у 16:00

СИТНИ КОЛАЧ ЗА ВЕЛИКИ УЖИТАК: Жербо коцке
Атрактивно изгледају, богате су орасима и чоколадом, могу дуго да стоје. Потребан вам је још неки разлог "за" да их направите?
16. 04. 2025. у 14:30

ЈЕЛО КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ: Гулаш од говедине и цвекле
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укус који се не заборавља.
16. 04. 2025. у 13:00

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)