ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
16. 04. 2025. у 10:00
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
Повезане вести

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00

КОЛАЧИ ОД БАНАНЕ И СУСАМА СА ЦРНОМ ЧОКОЛАДОМ: Здрава, брза и неодољива посластица
Колачи од банане и сусама са црном чоколадом се лако праве, и потребно вам је само пар састојака.
21. 04. 2025. у 14:30

МИМОЗА ТОРТА: Још лепша од салате, кремаста је, пуна фила, одушевиће вас на први залогај (ВИДЕО)
Кремаста Мимоза слана торта право је освежење за празничну свечану трпезу. Њен лаган и пенаст фил топи се у устима, док се благи укуси савршено стапају у хармоничну целину.
21. 04. 2025. у 11:30

ЧОРБА ОД ЦВЕКЛЕ: Здрава и укусна, а крепи организам у трену, сипаћете тањир више
Лагана, а здрава чорба, правићете стално.
21. 04. 2025. у 10:00

ПУЊЕНА ПЛЕЋКА: Сочно и сласно јело распаметиће вас од првог залогаја
Гурмански специјалитет за оне избирљиве, савршено укусан ручак.
21. 04. 2025. у 08:30
Коментари (0)