РЕЦЕПТ ЗА ЛОВАЧКЕ ШНИЦЛЕ СА ШАМПИЊОНИМА: Пеците јело у рерни заједно са кромпиром
Исецкајте црни лук на колутиће и поређајте га на дно вастросталне чиније коју сте премазали уљем.
 
                                                                                    Фото: Профимедиа
Месо зачините, ставите га преко лука, а преко њега исецкане шампињоне, сланину и першун.
Пеците јело у рерни загрејаној на 200 степени, док не добије златну боју. Можете убацити и крупно исечен зачињен кромпир да се заједно пеку у рерни.
Потребно је:
- кг свињетине
- 300 г шампињона
- главица црног лука
- парче сланине
- першун
- со
- бибер
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)