ДАНАС спремамо рибљу чорбу и пасуљ
Најновије из рубрике
ЧОКОЛАДНЕ ПРОФИТЕРОЛЕ: Укусне и кремасте таман су идеалне за један залогај
Слаткиш за залогај довољан да поправи расположење. За овај десерт кажу да потиче из Француске, али се толико проширио да га сви често једемо.
29. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу
Овај начин припреме јагњетине даје изузетно сочно и укусно месо, а поврће упија све сокове и ароме, стварајући савршен оброк.
29. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
ОТКРИВАМО КАКО ДА НАПРАВИТЕ ТЕРИЈАКИ СОС: Слатко кисели умак идеалан за све врсте меса
Теријаки сос је пореклом из Јапана, али је врло популаран у целом свету и једе се уз месо или салате.
29. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
ПОСНА ЦАРСКА ПИТА: Брза припрема и шаренолики изглед је издвајају од свих јела
Време поста је и даље, па се домаћице довијају које рецепте да искористе и тако обрадују своје укућане.
29. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
ПАЛАЧИНКЕ СУЗЕТ: Рецепт за отмену посластицу која је на менију и у најпрестижнијим ресторанима
Легенда о настанку сузет палачинака каже да је настала случајно, током посете Едварда, будућег краља Британије, Азурној обали.
28. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)