ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.

Фото: YT принтскрин/Jelajelena Petrovic
Састојци:
- 2 веће главице црног лука
- 1 већа шаргарепа
- 500 г пилећег меса
- 1 парадајз
- 2 паприке
- 500 г кромпира
- со
- зачин
- алева паприка
- бибер
- ловоров лист
- хладна запршка(1 равна кашика брашна, око 50 мл воде)
Припрема:
Пропржити лук, па додати шаргарепу и динстати око 5 минута, па зачинити и додати око 100 мл воде. Динстати док вода не испари. Додати месо и динстати док месо не побели, исецкати парадајз и паприке и додати, а затим и кромпир. Зачинити, па налити са око 800 мл воде и кувати око 40 минута. Умутити воду и брашно и запржити, па оставити да прокључа.
(still)
Препоручујемо

ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
08. 05. 2024. у 14:00

ИТАЛИЈАНСКИ СКАЛОПИНИ: Гурмански ручак којем нико не може одолети
14. 05. 2024. у 18:00

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

ВЕДРАНА ОГОРЧЕНА: "Пилић је био хришћанин! Срамота за Сплит, само мртав Пилић може бити - велики Пилић"
ХРВАТСКИ тениски ас Никола Пилић преминуо је у 87. години живота у Ријеци, а сахрањен је протеклог викенда у Опатији, граду у којем је провео последње дане живота.
02. 10. 2025. у 07:20
Коментари (0)