РЕЦЕПТ ЗА БОЛОЊЕЗЕ: Укус који сви добро познајемо
08. 12. 2024. у 11:00
Болоњезе сос има врло специфичан укус, који се не заборавља. Ако дуго нисте припремали овај драгуљ италијанске кухиње, онда је право време да то учините и обрадујете укућане.
Повезане вести

ПАСТА БОЛОЊЕЗЕ: Рецепт за италијанско јело
ПАСТА болоњезе је класично италијанско јело које спаја пуноћу укуса месног соса са омиљеном тестенином. Данас са вама делимо проверен рецепт за ову домаћу пасту коју сви воле.
17. 07. 2025. у 08:00
Најновије из рубрике

ГОВЕЂА ЧОРБА СА ПОВРЋЕМ: Здрава чорба пуна укуса
Чорба је једно од оних јела које подсећа на дом, породицу и топлину. Прокељ, шаргарепа и млади кромпир дају свежину и пуноћу укуса, а лагано кувана говедина обезбеђује ситост и снагу. Ова чорба није само оброк, већ и прави загрљај у тањиру.
02. 10. 2025. у 17:01

КУПУС ЧОРБА СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ И ПИРИНЧЕМ: Једноставно и заситно јело
Јело које се лако припрема, а пружа пуно укуса и ситости. Комбинација млевеног меса, купуса, пиринча и парадајза чини ову чорбу идеалном за хладне дане, али довољно лаганом да прија у свако доба године.
02. 10. 2025. у 16:19

КОЛАЧ ОД БУНДЕВЕ СА ЛАТЕ КРЕМОМ: Рецепт за јесење уживање
Мек, мирисан и сасвим јесењи — овај колач од печене бундеве са лате кремом и благом аромом зачина идеалан је за викенд поподне или празнични сто. Прави се од једноставних састојака , а резултат је потпуно домаћи ужитак.
02. 10. 2025. у 12:40

ЧОРБА О БЕЛОГ ПАСУЉА И ПАРАДАЈЗА: Једноставно, здраво и пуно укуса
Када немате много времена, а желите да поједете нешто што ће вас заситити и уједно хранити, ова чорба је идеалан избор. Лако се припрема, а сваки залогај пуца од укуса и хранљивости.
02. 10. 2025. у 11:12

ДОРУЧАК КОЈИ ХРАНИ ТЕЛО И ДУХ : Кајгана с авокадом на хлебу
Кажу да се дан познаје по јутру, а доручак је оброк који може да одреди тон целог дана. Ако тражиш нешто што је и брзо и здраво, а притом изгледа као да је сервирано у модерном ресторану, комбинација кајгане и авокада на интегралном хлебу прави је избор. Савршен баланс протеина, влакана и здравих масти даје енергију, а истовремено одржава ситост.
02. 10. 2025. у 07:00
Коментари (0)