ЗАПЕЧЕНИ ПАСУЉ СА СЛАНИНОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Омиљено јело правих гурмана
24. 12. 2024. у 09:00
Запечени пасуљ са сланином у парадајз сосу је право домаћинско јело од кога ће замирисати кућа, а сви ће га радо појести.
Повезане вести

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

САВРШЕН ЗА ТОПЛО ВРЕМЕ И ЈАКО СЕ БРЗО ПРАВИ: Освежавајући мус од вишања
ПРАВИ летњи слаткиш у чаши који ће вас освежити и засладити - мус од вишања!
03. 07. 2025. у 19:56

ЛАКА, ОСВЕЖАВАЈУЋА И УКУСНА: Пилећа салата са бресквама
ЛАГАНА и освежавајућа, а држаће вас дуго ситим.
02. 07. 2025. у 12:00

ЈЕДИНСТВЕН ЗБОГ СВОЈЕ САВРШЕНЕ СЛАТКОЋЕ: Медено срце
ОМИЉЕНИ медењак многих генерација који буди сва чула.
02. 07. 2025. у 11:00

ТРЕБА ВАМ САМО НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сенф
ПИКАНТАН и укусан, даће шмек сваком јелу.
02. 07. 2025. у 10:00

САВРШЕН СПОЈ НЕЖНОГ ТЕСТА И БЛАГЕ СЛАТКОЋЕ: Бухтле од слатког кромпира (ВИДЕО)
МЕКАНЕ бухтле од батата идеалне за сваку прилику.
02. 07. 2025. у 09:27
Коментари (0)