ЗАПЕЧЕНИ ПАСУЉ СА СЛАНИНОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Омиљено јело правих гурмана
24. 12. 2024. у 09:00
Запечени пасуљ са сланином у парадајз сосу је право домаћинско јело од кога ће замирисати кућа, а сви ће га радо појести.
Повезане вести

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати
Била би права штета да зима прође без барем једних домаћих пуњених паприка. Свеже паприке, сланина и сиру су рецепт за успех.
20. 02. 2025. у 11:01Јована Васић

ЧОРБАСТ ПАСУЉ СА ДИМЉЕНОМ СЛАНИНОМ: Право зимско јело, врло заситно и јако
Пасуљ са димљеном сланином је ароматичан, издашан и добар избор за ручак.
20. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ПИЛЕТИНУ НА МАЂАРСКИ НАЧИН: Лепши и сочнији ручак сигурно нисте пробали (ВИДЕО)
Овако Мађари спремају пилетину, толико је мекана да се распада.
13. 02. 2025. у 11:00Jована Васић
Најновије из рубрике

ПОХОВАНА БОРАНИЈА: Овако спремљено јело сви воле да једу
Похована боранија је савршена било као прилог или предјело. Врло се лако прави.
02. 04. 2025. у 16:00

КАКО ДА НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ ПИШКОТЕ: Поступак припреме је једноставан и брз, а испадну укусније него куповне
Најчешће их користимо за тирамису или разне колаче, али пишкоте су укусни кексићи који се могу јести и сами. Припрема је брза и лака, а овај рецепт ће вам доказати да много тога можемо припремити и код куће.
02. 04. 2025. у 14:00

ШОПСКА САЛАТА: Омиљени прилог уз јело
Шопска салата толико је богата и укусна да је постала неизоставан део сваке трпезе.
02. 04. 2025. у 13:00

ЧОКОЛАДНИ РОЛАТ СА ВИШЊАМА: Слатка симфонија укуса која освојити сва ваша чула
Чоколадни ролат са вишњама је једноставан за припрему, кремаст је и лаган.
02. 04. 2025. у 11:30

ЧОРБА ОД КОПРИВА: Лековито и преукусно јело, идеално за јачање имунитета
Чорба од коприва је прави избор за све оне који су малокрвни, опорављају се од болести, али и за јачање организма. Посебно у пролеће.
02. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)