ПРЕДЛОГ ЗА ОДЛИЧАН РУЧАК: Запечене крменадле са кромпиром
09. 01. 2025. у 09:00
Крменадле запечене са кромпиром су право зимско јело, врло издашно и ароматично.
Повезане вести

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА ПАНЦЕРОТЕ: Идеалне за доручак, ужину или за пут
МЕКО тесто, топљени сир, парадајз сос и омиљени додаци – све што волимо код пице, сада у форми златно печених паницерота. Идеалне за доручак, ужину или понети на пут.
26. 07. 2025. у 10:00

ШТРУДЛА СА МАКОМ: Мирисна, мекана и пуна укуса (РЕЦЕПТ)
ШТРУДЛА са маком је прави класик домаће кухиње. Уз овај једноставан рецепт, лако ћете направити посластицу која враћа у детињство и мами осмехе.
26. 07. 2025. у 09:00

СЕРВИРАЈУ СЕ ПРЕЛИВЕНИ КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Хрскави печени кромпири (ВИДЕО)
ЈЕДНОСТАВНА техника која ће вам омогућити да направите печени кромпир који је хрскав споља, мекан изнутра и одличног укуса!
26. 07. 2025. у 07:00

ЖЕЛИТЕ НЕШТО СВЕЖЕ И УКУСНО: Брзинска салата са кукурузом, краставцем и куваним јајима
ИДЕАЛНА је за лаган оброк кад немате много времена.
25. 07. 2025. у 20:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА, БИЛО ДА ЈЕ ТОПАО ИЛИ ХЛАДАН: Киш са сиром, шунком и младим луком
СЛАНИ тарт који мирише на француску кухињу, али с домаћим састојцима.
25. 07. 2025. у 19:00
Коментари (0)