ПИКАНТАН ПАПРИКАШ ОД ШАРАНА: Врхунско јело за предстојеће дане
07. 03. 2025. у 09:00
Љубитељи рибљих или фиш паприкаша воле да мистификују ово јело. Сигурно је да и ту постоје тајне за припрему, али врхунски укус имаће и ако га овако скувате. Важно је да тихо крчка.
Повезане вести

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ: Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста
Почео је велики Васкршњи пост и ако сте међу онима који посте цео пост сигурно трагате за рецептима који се брзо спремају, укусни су и хранљиви.
10. 03. 2025. у 09:00

ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ: Лаке за спремање, а идеалне за доручак или вечеру
Ако немате идеју шта спремити у току поста, пројице су увек добро решење.
08. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ТОПИ СЕ У УСТИМА: Домаћи макаронси са пистаћима и малинама (ВИДЕО)
САВРШЕН пролећни десерт.
14. 06. 2025. у 11:00

КАО ДА СТЕ НА МОРУ: Грчке сусам штанглице (ВИДЕО)
Грчке сусам штанглице се брзо и лако праве, а можете и да их носите са собом.
14. 06. 2025. у 09:00

СЛАТКО ЗАДОВОЉСТВО: Банана хлеб
Иако у свом имену има реч "хлеб" нема много везе са њим, осим што ћете и овде приликом јела тражити парче више!
14. 06. 2025. у 07:00

КОЛАЧ КОЈИ НЕСТАНЕ БРЖЕ НЕГО ШТО СЕ НАПРАВИ: Неодољиве чоколадне штангле са орасима
БОГАТА и декадентна посластица прекривена хрскавим сецканим орасима.
13. 06. 2025. у 13:00

ОСВЕЖАВА И СЛАДИ: Манго чизкејк, савршен избор за ове топле дане
Лако се прави а још лакше поједе! Овај сочни чизкејк прави је избор за топле дане.
13. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)