САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
19. 04. 2025. у 08:30
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
Повезане вести

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ЖЕЛИТЕ НЕШТО СВЕЖЕ И УКУСНО: Брзинска салата са кукурузом, краставцем и куваним јајима
ИДЕАЛНА је за лаган оброк кад немате много времена.
25. 07. 2025. у 20:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА, БИЛО ДА ЈЕ ТОПАО ИЛИ ХЛАДАН: Киш са сиром, шунком и младим луком
СЛАНИ тарт који мирише на француску кухињу, али с домаћим састојцима.
25. 07. 2025. у 19:00

ЗАСИТНО ЈЕЛО КОЈЕ ЋЕТЕ ЈЕСТИ СА УЖИВАЊЕМ: Кромпир чорба са белим месом
ИДЕАЛНА је за породични ручак, посебно када вам треба нешто домаће, окрепљујуће и на кашику.
25. 07. 2025. у 18:00

ИДЕАЛНЕ ЗА БРЗИНСКУ УЖИНУ, ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Ролнице од тост хлеба са шунком и сиром
ПРИПРЕМАЈУ се лако, без много састојака, а резултат је укусан и сочан оброк који воле и деца и одрасли.
25. 07. 2025. у 16:46

ЗАЧАС ГОТОВИ: Пастели најздравији слаткиш на свету (ВИДЕО)
НАЗИВАЈУ га још и питом од сусама и меда.
24. 07. 2025. у 13:37
Коментари (0)