Ово је фантастична домаћа верзија крем пилеће супе - класика која прија свима.
Повезане вести
МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек
НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
16. 09. 2024. у 07:00
ПАПРИКАШ ОД ТИКВИЦА И КРОМПИРА: Лагано, посно и дијетално јело
Паприкаш од тиквица можете спремити за само пола сата. Реч је о изузетно хранљивом јелу.
11. 09. 2024. у 08:00
СУПА ОД СПАНАЋА: Пуна је витамина и минерала који ће очиститити организам од токсина
Супа од спанаћа је изузетно здрава, садржи пуно витамина, минерала и влакана, а помоћи ће вам да истопите масне наслаге.
08. 09. 2024. у 10:00
СА УКУСОМ ЛИМУНА И МОРА: Пилетина лемонато, савршен оброк за ове вреле дане
ИЗ Грчке стиже специјалитет пилетина лемонато, који представља прави лагани ручак, тако да потпуно одговара врелим летњим данима када се не може обилно јести.
31. 08. 2024. у 09:30
ПОТАЖ ОД ТИКВИЦА И ПИЛЕТИНЕ: Освежавајућа и лагана чорбица, савршена за вреле летње дане
ЗА данашњи ручак предлажемо вам потаж од тиквица и пилетине. Осим што је здрав, веома се брзо и лако спрема.
28. 06. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
МЕСО СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Пуњено пиле, сочно и сласно, један састојак му даје посебан шмек
НАПРАВИТЕ пуњено пиле.
16. 09. 2024. у 07:00
ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
15. 09. 2024. у 10:00
КРАМБЛ СА КРУШКАМА И ОРАСИМА: Неодољив и сочан дезерт, као створен за кишне, јесење дане
Крамбл је посластица која се прави од динстаног воћа и мрвица од брашна/теста са маслацем. Има нечег магично укусног у комбинацији крушки са орасима.
15. 09. 2024. у 08:00
ЛОВАЧКИ ГУЛАШ ИЗ РЕРНЕ: Уживајте у јединственом укусу
Овај рецепт за гулаш ће сигурно одушевити све ваше укућане.
15. 09. 2024. у 07:00
ХРСКАВО ТЕСТО И СОЧНЕ БОРОВНИЦЕ: Направите освежавајући тарт, који ће се свима допасти
ТАРТ, врста печеног слатког или сланог јела, се састоји од танког слоја теста на дну и бочним странама, испуњеног разним надевима.
14. 09. 2024. у 11:00
Коментари (0)