Потаж од две врсте печурака ће вас одушевити својим укусом, у себи има белог лука и бибера, те је врло ароматичан.
Потаж од печурака је одличан избор, јер можете да комбинујете оне врсте печурака које желите, а једноставно се припрема.
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
Комбинација хрскаве основе, кремастог филa и богатог карамел прелива чини их савршеним за све прилике: од дечијих рођендана до свечаних вечера. Једноставне су за припрему, не захтевају посебне вештине, а изгледају као из најбоље посластичарнице!
Коментари (0)