ПУДИНГ ОД БАНАНЕ: Брза и једноставна припрема кремасте посластице (РЕЦЕПТ)
КРЕМАСТО задовољство у ком ћете уживати
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Ако имате банане у кухињи и мало слободног времена можете припремити неодољив пудинг у ком ће уживати сви укућани.
Пудинг од банане - састојци:
    3 јајета
    шоља шећера
    шоља млека
    3 банане
    кашичица есенције ваниле
Пудинг од банане - припрема:
Умутите јаја, додајте шећер, млеко и есенцију ваниле па мутите док не добијете ујендачену масу. Додајте ситно сецкане банане. Кувајте на пари пола сата док се пудинг не згусне.
Препоручујемо
 
                    
                    ШАРЛОТА ИЛИ ОКРЕНУТИ КОЛАЧ: Готово за 15 минута са минимум састојака
01. 02. 2023. у 18:00
 
                    
                    ХРСКАВЕ ТУРСКЕ ТУЛУМБЕ: Тајна је у триковима током припреме (ВИДЕО)
29. 01. 2023. у 18:56
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)